Beoordelingen van Paradiso Hoensbroek Hoensbroek

Recente recensies van Paradiso Hoensbroek Hoensbroek

5 sterren na 66 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gesmaakt!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag wok for home besteld, het was héérlijk!! Genoeg voor 2 personen en écht verrukkelijk. Een echte aanrader dus! Tevens ook ontzettend netjes binnen, zoals gewoonlijk.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, bedankt!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben afgehaald ivm de covid! Ik zeg een aanrader het was lekker, genoeg en vooral ook warm bij thuis komst. Ik zeg bestellen dus en help de restaurants om de covid door te komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en verzorgd. Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd geleverd. Eten was zoals gewoonlijk heerlijk! Dessert had ik iets anders besteld maar ik ga er van uit dat de Oreo niet op voorraad was dus hebben ze tompouce erin gedaan prima en mooi gecompenseerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en snel bezorgd, alleen jammer dat er geen soyasaus bij geleverd is. Er stond wel bij dat dat erbij zat, gelukkig had ik zelf nog wat soyasaus in huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi en pekingsoep waren heerlijk en lekker vers! Zeker een aanrader! Ik mis het wokken hopelijk mag dit snel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zag zeer smakelijk uit. Top service!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en verse sushi! Ik had per ongeluk een schotel bestel die enkel tijdens de feestdagen beschikbaar is, maar ik had niet goed gelezen. Paradiso nam meteen contact op met een alternatief. Uiteindelijk een ' keuze vd chef' maar was erg goed bevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle levering, hoed warm, goede prijs-kwaliteitverhouding, aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de eerste keer !!! Op tijd !!!!!! Goed warm!!!!! Zeker aan te bevelen!!!!!!!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was super verzorgd zoals altijd

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en smaakte heerlijk.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Een geweldig goed wok restaurant wat ook als afhaal- en bezorg restaurant het heel goed doet. Met heerlijke gerechten welke met zorg bereid zijn. Zeker 5 sterren waard.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk was het weer heerlijk

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm===op tijd---heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima, zowel eten als bezorging. Graag tot volgende keer.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, aan alle wensen voldaan

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker Top

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, zoals het altijd al is geweest!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Genoten van de Sushi met ons hele gezin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Optijd en lekker opsmaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime porties!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Makkelijk bestellen, op tijd klaar, vriendelijk personeel, eten vers en goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, heel warm aangeleverd wel even vermelden dat bij elk gerecht Bami of rijst bij zit hebben bami voor een extra dag nu 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

we komen het vlug weer halen het was heerlijk 👍groetjes

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, was op de afgesproken tijd klaar, vriendelijke eigenaren en medewerkers. Tot de volgende keer weer 👍

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en niet duur voor de hoeveelheid. Sushi heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker zoals gewoonlijk, alleen de kip kerrie was pittiger dan normaal

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hierlijk

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en ruim voldoende. Ook alles netjes verpakt.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers gemaakte sushi, lekkere poke bowls. Fantastisch gegeten. Alleen maar aan te raden. Delicious

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is heerlijk. Het was alleen jammer dat de afhaaltijd niet helemaal klopte. Heb even (20 minuten) moeten wachten, maar was dus wel vers gemaakt.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker. Ik miste alleen mijn 6 maki's met zalm. Zaten helaas niet bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen hier al meer dan 10 jaar. Altijd goed eten, superaardige eigenaresse, goed verzorgde en mooie zaak. Echte aanrader! We zullen nog vaak terugkomen 😊

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten,en hele goeie service.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was best lekker, maar het was geen unieke ervaring. Ik miste op de bestel site of sommige sushi nu warm waren ? Ik ben naar huis gereden en heb een uur later pas gegeten. Vroeg me af of sommige dingen niet warm waren toen ik ze kocht

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

wanneer men voor meerdere personen bestelt moet men wel erop schrijven welke saus in welke bak zit.Wij hadden voor 8 personen besteld en wisten niet wat voor welke persoon was.Nummer dan de bakjes aan hand van de bestelling van 1 tot 8 of schrijf erop welke saus erin zit

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima, eten was lekker en de porties waren ook groot genoeg zoals we het van Paradiso gewend zijn

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd en was heerlijk

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super genoten van ons bestelling! Gaan we zeker vaker doen! Ook top dat je nu kunt afhalen, hadden ze eerder moeten doen!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en afleveren erg goed. Heel lekker gegeten, een klein minputje de vlees van de sate ajam was droog en erg hard.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekkere en smakelijke sushi!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Maar we hadden ook 2x sate besteld en beide waren erg hard en droog, helaas moeten weggooien. Maar we komen zeker terug voor de rest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, heel warm, prima hoeveelheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Te weinig saus (ketjap) bij de wok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

een aanrader,voor herhaling vatbaar Wij hadden de chinese tafel voor 2 personen besteld.Alles even lekker.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!! Eindelijk weer eens kunnen genieten van de wok na lange tijd.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service en eten beiden uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft goed gesmaakt. Porties ruim voldoende. Wel weinig garnalen in de bestelde wokgerechten (2x garnalen aangekruist in 1 portie wok en dan 6 garnaaltjes). Maar heel fijn om weer thuis te kunnen genieten van Paradiso!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd wij hebben heerlijk gegeten. Groetjes Sabrina en Hilde PLOEG

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en de porties waren prima, meer als genoeg. We hadden ook soep en die hebben we uiteraard eerst gegeten, ons wokgerecht was daarna nog prima op temperatuur. Wij hebben heerlijk gegeten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superfood verzorgd 🤩 Goede hoeveelheden en goed warm

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd overheerlijk! Bedankt voor de goede service en het lekkere eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bij het afhalen stond alles al netjes klaar en bij thuiskomst was alles nog goed warm. Super dat we thuis hebben kunnen genieten van Paradiso: wij gaan zeker nog een keer afhalen!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat het weer mogelijk is om iets lekkers van de wok te eten. Goede porties en het was zeer smakelijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten! Net als in het restaurant zelf, helaas mis je wel de sfeer en de gezelligheid. Van mij mag het restaurant weer snel open gaan.